Johan Enschedeweg 180
0297568949

OVER ONSPlux is niet alleen een goede fitness-school. Het is ook nog eens de gezelligste sportaccommodatie van Uithoorn en omstreken, gelegen aan de rand van het Libellebos. Met 1200 m² vloeroppervlak biedt Plux alle ruimte voor sportief bezig zijn. Beginners en gevorderden en ervaren sporters; iedereen is welkom.

Wat er allemaal mogelijk is?

  • Fitness, individueel of onder begeleiding
  • Conditielessen als Bodypump, RPM, Bodycombat van Les Mills, Total Body Workout en Cardioshape.
  • Verschillende soorten Yoga, Body & Mind lessen zoals Bodybalance van Les Mills en Pilates
  • Bootcamp
  • Oosterse vecht/verdedigingskunsten als Karate en Thai Boxing
  • Aikido van vereniging Aishinkai Aikido
  • Judoschool Blaauw
  • Workout Of the Day

Bij Plux kun je altijd gratis gebruik maken van een kluisje. En na afloop wacht de sauna en het Turks stoombad.

ONS TEAM

GROEPSLES INSTRUCTEURS

Annette van Uden

Bodycombat | Bodypump | Core-fit

Annette van Uden

Bodycombat | Bodypump | Core-fit

“Van jongs af aan ben ik altijd met sport bezig geweest en uiteindelijk in de fitnessbranche terecht gekomen. In de loop der jaren gaf ik les in diverse freestyle lessen en Les Mills en nu verzorg ik lessen in Sh’bam, Bodypump en Bodycombat bij Plux. Daarnaast geef ik nog freestyle Core-session en val ik zo nu en dan in als docente bij Cardioshape. Ik doe dit met heel veel plezier en passie. Keer op keer is het een feest om te mogen lesgeven en de mensen uit te dagen om het uiterste uit zich zelf te halen. Join the club en ervaar het zelf!”

Grace Solaiman

Yin Yoga

Grace Solaiman

Yin Yoga

“Geboren in Jakarta Indonesia maar opgegroeid in Vancouver Canada, kwam ik als fitness- instructrice in contact met pilates en yoga. Vanaf het begin hield ik me bezig met het ontwikkelen van technieken en toen ik in 2008 verhuisde naar Nederland wilde ik mijn liefde voor pilates en yoga delen met vrienden. Dat deed ik bij diverse fitnessclubs in de omgeving. Inmiddels ben ik een gecertificeerde yoga-instructrice en sta geregisterd bij Yoga World Alliantie.”

Gerard Bosman

RPM

Gerard Bosman

RPM

“Vanwege mijn drukke baan bij een transportbedrijf waren de RPM-lessen die ik volgde mijn uitlaatklep. Na tien jaar deelnemer te zijn geweest leek het me leuk om eens ‘aan de andere kant van de zaal’ te zitten. Plux gaf mij de kans de Les Mills opleiding te volgen en sinds juni ben ik gecertificeerd RPM-instructeur. Erg leuk en op maandagavond verzorg ik de RPM-les om 19.30 uur.”

Gerben Blom

Bootcamp | Fitnessbegeleider

Gerben Blom

Bootcamp | Fitnessbegeleider

“Ik ben sinds 2012 werkzaam als fitness- en bootcamp-instructeur. Ik heb meerdere opleidingen gevolgd waaronder de internationaal erkende NASM personal trainer opleiding en HBO voedingsdeskundige. Ik kan u helpen met al uw doelen; bijvoorbeeld afvallen of sterker worden. Heeft u vragen? Stel ze gerust!”

Nancy Eradus

Indoor Cycling

Nancy Eradus

Indoor Cycling

“In mijn jeugd was ik vaker in de gymzaal te vinden dan daar buiten vanwege mijn liefde voor turnen. Na heel wat jaartjes niet te hebben gesport ben ik groepslessen op verschillende sportscholen gaan volgen. Het sporten resulteerde, na het behalen van de juiste certificaten, in het geven van lessen Bodyshape en indoor cycling. Iedere keer opnieuw geniet ik bij Plux van het geven van lessen en in het bijzonder van de sporters want ZIJ zijn het die de sportschool maken!”

Jill Westerhof

Bodybalance

Jill Westerhof

Bodybalance

“Sinds november 2008 werk ik met veel liefde bij Plux. Naast mijn vierdaagse werkweek bij Spirit, jeugdhulpverlening in Amsterdam, werk ik ook nog freelance als sportinstructrice op verschillende sportscholen in Amsterdam en omstreken. Ik heb het Cios gedaan in Overveen en ben afgestudeerd in 2001. Daarna heb ik bij de AALO, Aerobic beginners/gevorderd en Step beginners/gevorderd gevolgd. Op dit moment geef ik bij Plux lessen in BBB, Bodyshape, Step, Step/Shape/ Pilates en Bodybalance.”

Richard van der Sluis

Bodypump

Richard van der Sluis

Bodypump

“Sinds enige maanden geef ik Bodypump op donderdagavond. Ik geniet van het geven van deze les omdat het een geweldige manier is om strakke spieren te ontwikkelen. Het geheim achter Bodypump is dat met relatief lichte gewichten en veel herhalingen je spieren moe worden gemaakt zodat je sterker wordt en blijft. Door de verschillende tempo’s ervaar je continu positieve prikkels die jou de ultieme training opleveren. Je zult me regelmatig ook bij één van de andere lessen bij Plux als deelnemer aantreffen. Trainen is voor mij namelijk een heerlijke uitlaatklep.”

Moniek Chapman

Bodybalance

Moniek Chapman

Bodybalance

“Ik ken Plux al vanaf de tijd dat het nog in het oude Amstelhof zat. Ik deed mee aan de Bodybalance lessen en vond toen de yoga-oefeningen altijd het leukst. Vandaar dat ik me ben gaan specialiseren in yoga. Inmiddels is yoga al tien jaar voor mij een levensstijl. Het maakt dat je beter kunt voelen en maakt je lichaam soepel zodat je gevoel spontaan kan stromen. De oefeningen kalmeren en brengen evenwicht, rust en innerlijke stilte en ze zorgen dat je positief denkt. Ga met mij mee op reis! Ik zie jullie graag op de mat. Namaste!”

Paula Dekker

Bodypump

Paula Dekker

Bodypump

“Ik geef al een aantal jaren met heel veel plezier Bodypump. Naast het geven van deze lessen ben ik directiesecretaresse bij een pensioenverzekeraar. Ik woon samen met mijn man en zoon in Kudelstaart. Mijn passie voor Bodypump is ontstaan toen ik zelf in de les stond en het zo leuk vond dat ik de opleiding ben gaan volgen. De voorbereidingen, het enthousiasme van de leden en plezier maken tijdens de les: daar geniet ik van. Ik zie je graag bij Bodypump!”

Roswitha Goossens

Total Body | Cardioshape | Bodybalance | Algemeen manager | Mede-eigenaar

Roswitha Goossens

Total Body | Cardioshape | Bodybalance | Algemeen manager | Mede-eigenaar

“Ik word ook wel Roos genoemd en werk sinds september 2005 met veel plezier bij de gezelligste sportclub van Uithoorn. Sinds januari 2017 ben ik mede-eigenaar van Plux. Als algemeen manager hou ik me ook bezig met fitnessbegeleiding en ik geef en volg met veel passie verschillende groepslessen. Van alle lessen die ik geef is Bodybalance mijn favoriet. De sfeer, de oefeningen en de muziek zijn fijn en zorgen ervoor dat de cursisten even geen last hebben van stress en spanningen uit het dagelijks leven.”

Wallis Samuel

Thaiboxing

Wallis Samuel

Thaiboxing

“Het grootste deel van mijn leven hou ik me al bezig met Martial Arts. Zo heb ik Pencak Silat beoefend, taekwondo, karate en judo. Mijn passie ligt bij Thai Boxing; een zeer complete vechtsport. Ik heb jaren les gehad van Lucien Carbin, een zeer bekende trainer en ex-wereldkampioen in Thai Boxing. Door mijn liefde voor deze vorm van boksen heb ik een hele complete stijl ontwikkeld waar alles aan bod komt. Ik vind het heerlijk om te zien hoe gemotiveerd mijn leerlingen zijn en steek veel energie en tijd erin om iedereen zijn of haar doelstellingen te laten halen.”

Rob van Leeuwen

Karate

Rob van Leeuwen

Karate

“Vanaf de eerste dag dat Plux open ging, ben ik in Uithoorn leraar Karate. Dit doe ik met veel plezier. Daarvoor heb ik zestien jaar les gegeven bij het voormalige U.C.C. (later overgegaan in Plux Uithoorn). Het karate dat ik doceer is het Wado Karate, gekenmerkt door zijn typische lichte bewegingen. Dit maakt het Wado Karate bij uitstek geschikt jong en oud; leeftijd speelt geen enkele rol. Wil je meer weten, kijk dan eens op www.kudasai.nl.”

Samantha Bon

Cardioshape | Zumba | Receptiemedewerker

Samantha Bon

Cardioshape | Zumba | Receptiemedewerker

“Ik geef al danslessen vanaf mijn dertiende jaar. Toen ben ik daarvoor gevraagd en sindsdien doe ik niets anders meer. Ik heb tijdens mijn dansopleiding veel wedstrijden/battles en shows gedanst en volgde ook opleidingen over anatomie en fysiologie. Na mijn studie ben ik ook veel andere lessen gaan geven en heb me inmiddels gespecialiseerd in Latin Moves, Zumba en kracht- en conditietrainingen. In augustus 2013 startte ik met mijn eigen dansschool en ik geef bij Plux sinds oktober 2014 les in Cardioshape en Totalbody.”

Nethanja de Waard

RPM | Jeugdfitness | Personal Training

Nethanja de Waard

RPM | Jeugdfitness | Personal Training

Aicha van As-Makran

Cardioshape | Step en Shape | Indoor Cycling

Aicha van As-Makran

Cardioshape | Step en Shape | Indoor Cycling

Monique Le Belle

Cardioshape

Monique Le Belle

Cardioshape

FITNESS

Cindy Tieken

Fitnessbegeleider | Personal Trainer

Cindy Tieken

Fitnessbegeleider | Personal Trainer

“Vanaf mijn achtste jaar heb ik als groot sportliefhebster uiteenlopende sporten beoefend. Sinds 2001 ben ik heel serieus gaan trainen voor fitness/aerobics wedstrijden waarbij ik de eerste plaats behaalde op de NK in Beverwijk. Mijn opleidingen zijn Fitnessdocent A, voeding en sport, functionele training, Powerplate en specifieke doelgroepen. In 1995 ben ik in Uithoorn komen wonen en ik heb samen met mijn vriend twee heerlijke meiden (2006 en 2010). Sinds oktober 2006 werk ik met veel plezier als fitness-instructrice bij Plux.”

Dimirti Bougiokios

Fitnessbegeleider

Dimirti Bougiokios

Fitnessbegeleider

“Ik ben in Griekenland geboren en op mijn achttiende naar Nederland gekomen. Daar heb ik in Amsterdam de Academie voor Lichamelijke Opvoeding afgemaakt met als specialisatie ‘bedrijfs fitness’. Sinds 2002 werk ik bij Plux en daarnaast werk ik als gymleraar op een middelbare school in Amstelveen. In de loop der jaren is sport een deel van mijn leven geworden en dat probeer ik met passie over te brengen aan jong en oud. Ik vind Plux een zeer mooie sportschool met moderne apparaten en het belangrijkste….een goede sfeer.”

Gerben Blom

Bootcamp | Fitnessbegeleider

Gerben Blom

Bootcamp | Fitnessbegeleider

“Ik ben sinds 2012 werkzaam als fitness- en bootcamp-instructeur. Ik heb meerdere opleidingen gevolgd waaronder de internationaal erkende NASM personal trainer opleiding en HBO voedingsdeskundige. Ik kan u helpen met al uw doelen; bijvoorbeeld afvallen of sterker worden. Heeft u vragen? Stel ze gerust!”

Daniele Nagelkerke

RPM | Fitnessbegeleider | Personal Trainer

Daniele Nagelkerke

RPM | Fitnessbegeleider | Personal Trainer

Kees van Berkel

Fitnessbegeleider | Personal Trainer | Mede-eigenaar

Kees van Berkel

Fitnessbegeleider | Personal Trainer | Mede-eigenaar

“Ik werk sinds 2007 als fitness-instructeur en personal trainer bij Plux. Ik ben mijn hele leven al fanatiek bezig met diverse takken van sport, vooral fitness. In deze jaren heb ik de nodige kennis en ervaring opgebouwd en die deel ik graag met anderen. Ik heb opleidingen gevolgd op sportgebied als sportmassage, Fitness-instructeur A, Spinning-instructeur en voedingsleer. Ook heb ik diverse cursussen op het gebied van medische fitness, functionele training en personal training gedaan. Ik geef de Good Morning sessies op de maandag- en vrijdagochtend en PowerCross op vrijdagochtend.”

Mike van Leeuwen

Fitnessbegeleider | Personal Trainer | Jeugdfitness

Mike van Leeuwen

Fitnessbegeleider | Personal Trainer | Jeugdfitness

“Ik ben instructeur/personal trainer en sinds twee jaar actief in de fitnessbranche. Hiervoor was ik al veel bezig met fitness en zelf train ik al sinds jonge leeftijd. Het is door de jaren heen mijn leefstijl geworden. Voor ik actief werd in dit vakgebied heb ik de opleidingen Sport en Beweging, Fitvak! A en B en EFAA Personal Training gedaan. Ik ben dagelijks bezig met trainen, training geven en het maken van trainingen. Daarnaast houd ik mij ook veel bezig met voeding en diëtiek. Mijn specialisme is krachttraining, Core training en trainen met eigen lichaamsgewicht. De lessen die ik geef zijn Powercross en Funxtion trainingen.”

Nethanja de Waard

RPM | Personal Training | Jeugdfitness

Nethanja de Waard

RPM | Personal Training | Jeugdfitness

RECEPTIE

Gitte Asberg

Manager Receptie

Gitte Asberg

Manager Receptie

“Ik ben getrouwd en moeder van twee zonen. Sinds 2007 werk ik met veel plezier bij Plux. Ik ben begonnen als receptioniste maar heb er inmiddels vele taken bij. Zo verzorg ik bijvoorbeeld ook de administratie van de abonnementen. Voor al uw vragen die betrekking hebben op de betaling van uw abonnement kunt u bij mij terecht.”

Desirée de la Rambelje

Receptiemedewerker

Desirée de la Rambelje

Receptiemedewerker

“Ik werk twee ochtenden en één avond in de week als één van de receptie-medewerksters van Plux. Het werken is hier elke dag weer anders. Buiten het beantwoorden van de telefoon en de mail is er natuurlijk ook tijd voor een praatje met de mensen. Dat vind ik ook één van de leuke dingen van mijn job. Net als dat iedereen sportief bezig is.”

Bas Klaver

Receptiemedewerker

Bas Klaver

Receptiemedewerker

“Mijn naam is Bas, ik ben 22 jaar en help achter de balie van Plux. Van jongs af aan heb ik me altijd weten te associëren met sport of bewegen. Ik vind het daarom leuk om nu werkzaam te zijn met mensen die ook een sportief doel voor ogen hebben. Ik houd me ook bezig met de studie Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar ik het leuk vind om creatief bezig te zijn. Verder hou ik heel veel van muziek en laat ik mijn deuntjes graag horen binnen de muren van Plux. Verzoeknummertjes of andere vragen? Laat het me weten!”

Simone Nijk

Receptiemedewerkster

Simone Nijk

Receptiemedewerkster

”Sinds februari werk ik bij PLUX als receptioniste. Ik vind het heel leuk om nu ook in de sportschool te werken, aangezien ik zelf ook veel sport! Dit jaar ga ik beginnen aan FitvakA en de NASM, zodat ik Personal Trainer kan worden. Bij PLUX werken is elke dag weer anders, de sfeer is altijd top en ik heb het enorm naar mijn zin!”

Melle Elsemulder

Receptiemedewerker

Melle Elsemulder

Receptiemedewerker

“Geboren in Amsterdam, nu wonend in Landsmeer. Vroeger altijd veel aan voetbal en judo gedaan. Door school, werk en andere verplichtingen nu helaas wat minder. Wel voetbal ik nog steeds in een vriendenteam en daar haal ik veel plezier uit. Ik houd ervan om onder de mensen te zijn en ik nodig jullie dan ook allen uit aan de bar om kennis te maken en een lekkere kop koffie te drinken! Ik kijk ernaar uit om iedereen te ontmoeten. ”

Roswitha Goossens

Total Body | Cardioshape | Bodybalance | Algemeen manager | Mede-eigenaar

Roswitha Goossens

Total Body | Cardioshape | Bodybalance | Algemeen manager | Mede-eigenaar

“Ik word ook wel Roos genoemd en werk sinds september 2005 met veel plezier bij de gezelligste sportclub van Uithoorn. Sinds januari 2017 ben ik mede-eigenaar van Plux. Als algemeen manager hou ik me ook bezig met fitnessbegeleiding en ik geef en volg met veel passie verschillende groepslessen. Van alle lessen die ik geef is Bodybalance mijn favoriet. De sfeer, de oefeningen en de muziek zijn fijn en zorgen ervoor dat de cursisten even geen last hebben van stress en spanningen uit het dagelijks leven.”

MANAGEMENT

Martin Elsemulder

Fysiotherapeut | Mede-eigenaar

Martin Elsemulder

Fysiotherapeut | Mede-eigenaar

“Sinds de opening van Plux in 2005 ben ik mede-eigenaar. Sport is echt mijn passie. Bovendien is bewegen een must en ontzettend leuk. Na mijn opleiding aan de ALO in Amsterdam en een aantal jaren in het onderwijs als gymnastiek-docent ben ik omgeschoold tot fysiotherapeut. De relatie tussen bewegen en gezondheid wordt in toenemende mate  door wetenschappelijk onderzoek onderschreven. Zelf ervaar ik al mijn hele actieve leven het belang en het plezier van een fit lijf. Plux is een ontmoetingsplek voor een ieder die op verantwoorde en prettige wijze aan zijn of haar gezondheid wil werken. Wij zien je graag bij Plux!”

Roswitha Goossens

Total Body | Cardioshape | Bodybalance | Algemeen manager | Mede-eigenaar

Roswitha Goossens

Total Body | Cardioshape | Bodybalance | Algemeen manager | Mede-eigenaar

“Ik word ook wel Roos genoemd en werk sinds september 2005 met veel plezier bij de gezelligste sportclub van Uithoorn. Sinds januari 2017 ben ik mede-eigenaar van Plux. Als algemeen manager hou ik me ook bezig met fitnessbegeleiding en ik geef en volg met veel passie verschillende groepslessen. Van alle lessen die ik geef is Bodybalance mijn favoriet. De sfeer, de oefeningen en de muziek zijn fijn en zorgen ervoor dat de cursisten even geen last hebben van stress en spanningen uit het dagelijks leven.”

Kees van Berkel

Fitnessbegeleider | Personal Trainer | Mede-eigenaar

Kees van Berkel

Fitnessbegeleider | Personal Trainer | Mede-eigenaar

“Ik werk sinds 2007 als fitness-instructeur en personal trainer bij Plux. Ik ben mijn hele leven al fanatiek bezig met diverse takken van sport, vooral fitness. In deze jaren heb ik de nodige kennis en ervaring opgebouwd en die deel ik graag met anderen. Ik heb opleidingen gevolgd op sportgebied als sportmassage, Fitness-instructeur A, Spinning-instructeur en voedingsleer. Ook heb ik diverse cursussen op het gebied van medische fitness, functionele training en personal training gedaan. Ik geef de Good Morning sessies op de maandag- en vrijdagochtend en PowerCross op vrijdagochtend.”